Sutra

Mi ne znamo za riječ odmor. Strast za stvaranjem originalnih prostora tjera nas da uvijek gledamo u budućnost i planiramo još bolje, inovativnije i inspirativnije projekte. Pogledajte o čemu trenutačno sanjamo, sigurni kako ćemo te snove uskoro pretvoriti u stvarnost.

Krk 365/24

Na više od milijun četvornih metara neodoljivoga krčkog primorja prostirat će se kompleks stvoren za odmor u vrhunskom luksuzu, podijeljen u pet cjelina. 

Prvu cjelinu činit će glavni hotel s oko 580 soba. Drugi, rezidencijalni dio, sastojat će se od depandansi s oko 150 smještajnih jedinica, a treći će sadržavati više malih hotela s oko 160 smještajnih jedinica. Osim toga, u našem će se novom kompleksu nalaziti i sportski hotel sa 100 smještajnih jedinica, sportskom dvoranom i rekreativnim prostorima te golf-hotel sa stotinjak soba, ponajprije namijenjen korisnicima obližnjega golfskog terena s dodatnim sadržajima.

Projekt Cvjetni 

Cvjetni – faza 2

Projekt Cvjetni još nije rekao sve. U drugoj fazi realizacije naš će kompleks dobiti izlaz na Gundulićevu ulicu, stvarajući pritom dodatnih 14.269 m2 vrhunskoga stambenog, poslovnog i parkirališnog prostora u samom srcu Zagreba. Kreirani prolaz između Cvjetnog trga i Gundulićeve ulice ima sve preduvjete da postane nova zagrebačka "špica", zaštićena i natkrivena te time atraktivna čak i za lošijeg vremena. 

Cvjetni – faza 3 

Kao završni korak u oživljavanju jednog cijelog donjogradskog bloka i dijela pješačke zone želja nam je spojiti Centar Cvjetni s najprometnijom zagrebačkom ulicom. Otvaranjem prolaza na Ilicu stvorit će se fizička veza između najfrekventnijih pješačkih zona te time ponuditi potpuno novi doživljaj svim posjetiteljima najužeg središta glavnoga grada. 

Dom za osobe treće životne dobi u Svetoj Nedelji

U planu je projekt rezidencijalnog kompleksa po najvišim standardima življenja, socijalizacije i aktivnosti osoba treće životne dobi, kapaciteta 320 osoba. Naglasak ovoga projekta stavljen je na potpuno nov pristup konceptu stanovanja, sadržajima i interesu stanovnika doma, u skladu s filozofijom zdravog življenja, zdrave prehrane i zdravih aktivnosti prilagođenih životnoj dobi, što ovaj projekt čini jedinstvenim u Hrvatskoj.

Palača mode

Planira se i projekt secesijske palače brenda visoke mode u strogom središtu Zagreba, zamišljen kao “mono brand store“ jednog od najrespektabilnijih svjetskih modnih brendova.