Radovi u punom jeku

HOTO GRUPA d.o.o. od samih početaka teži jedinstvenosti i posebnosti svojih projekata, ali i vrhunskoj kvaliteti koja je njihova važna odlika.

Cvjetni je osmišljen kao projekt najviših standarda, najnovijih arhitektonskih rješenja, projekt koji će biti opremljen prvoklasnom ali svevremenskom opremom i kao takav zaslužuje vrhunskog izvoditelja radova.

U nastojanju da ne odstupimo od naše kvalitete, i da Cvjetni dobije kvalitetu gradnje kakvu i zaslužuje, kao glavnog izvoditelja smo odabrali jednu od najpoznatijih i najkvalitetnijih građevinskih tvrtki na našim prostorima – TEHNIKA d.d.

TEHNIKA d.d. svojom tradicijom,  profesionalnim pristupom, dobrom organizacijom i kvalitetnim kadrom, osigurava našem projektu ocjenu izvrsnosti.

Kako je i planirano, početkom listopada su počeli prvi građevinski radovi, koji će uz stručan nadzor, savjetnike i projektante doprinijeti da Zagreb postane siromašniji za jedno zapušteno i derutno dvorište,  ali bogatiji za noviju i moderniju urbanu jezgru.

09.01.2010.  je započeta faza širokog iskopa kote -5,50m, a 12.01. je završena izrada pilota i čeličnih stupova iznad pilota.

 

Napredujemo sa radovima, pratimo terminski plan i radujemo se svakom novom koraku.