Gradimo punom snagom

HOTO GRUPA d.o.o. od samih početaka teži jedinstvenosti i posebnosti svojih projekata, ali i vrhunskoj kvaliteti koja je njihova važna odlika.

Cvjetni je projekt najviših standarda i najnovijih arhitektonskih rješenja. Opremljen je prvoklasnom, ali svevremenskom opremom i kao takav je zaslužio vrhunskog izvoditelja radova.

U nastojanju da ne odstupimo od naše kvalitete, i da Cvjetni dobije kvalitetu gradnje kakvu i zaslužuje, kao glavnog izvoditelja smo odabrali jednu od najpoznatijih i najkvalitetnijih građevinskih tvrtki na našim prostorima – TEHNIKA d.d.

TEHNIKA d.d. svojom tradicijom,  profesionalnim pristupom, dobrom organizacijom i kvalitetnim kadrom, osigurava našem projektu ocjenu izvrsnosti.

Kako je i planirano, početkom listopada 2009. godine su počeli prvi građevinski radovi, koji su uz stručan nadzor, savjetnike i projektante doprinijeli da Zagreb postane siromašniji za jedno zapušteno i derutno dvorište,  ali bogatiji za noviju i moderniju urbanu jezgru.

Trgovački centar Cvjetni, kao i garaža centra Cvjetni, otvoreni su u proljeće 2011. godine, a prvi stanari uselili su u Rezidenciju Cvjetni početkom 2012. godine.