Jučer

Ponosimo se svim našim projektima i čvrsto stojimo iza njih. Uvijek nam je zadovoljstvo prisjetiti ih se i predstaviti ih vam u nekoliko rečenica i fotografija.

Babylon

Davne 1976. g. utemeljeni su začeci HOTO grupe otvaranjem restorana Babylon, a nakon 15 godina uspješnog poslovanja restoran je prerastao u prvi privatni hotel s 30 soba. 

Castellum Centar

Prvi veliki projekt i prvi pravi ispit građevinske zrelosti HOTO grupe. Dvije su trošne jednokatnice s kraja 19. stoljeća restaurirane i prenamijenjene u suvremeni poslovni centar ukupne površine 7.764 četvorna metra sa 120 parkirališnih i garažnih mjesta. 

Hoto Business Tower

Neboder je sagrađen na mjestu trošne Tvornice dječje obuće na Savskoj cesti. U vrijeme kad je otvoren, 2004. g., bio je najviši neboder sagrađen u Hrvatskoj od njezina osamostaljenja (četiri podzemne i 18 nadzemnih etaža), ali i rekorder po brzini gradnje: toranj je kompletno dovršen za manje od deset mjeseci. 

Hoto Ville

U Svetoj Nedelji, nedaleko od Zagreba, na površini od 120.000 četvornih metara, izgrađeno je naselje zatvorenog tipa s 569 stanova. Kompleks je to stambenih i poslovnih jedinica ukupne površine 70.000 četvornih metara, a ujedno i prvi hrvatski condominium, modernistički projektiran "mali grad" jedinstvene koncepcije stanovanja, usklađene sa svjetskim standardima. 

Dječji vrtić Slavuj

Vodeći računa i o potrebi objekata i o općem društvenom interesu, u sklopu projekta HOTO Ville sagrađen je moderan dječji vrtić na više od 1.300 četvornih metara površine. 

Vrtić "Slavuj" javnog je karaktera i dostupan je djeci iz okoline Hoto Villa, što još jednom potvrđuje tezu o prijateljskom naselju koje njeguje dobrosusjedske odnose sa svojom okolinom.