Danas

Gledati kako se naši projekti iz dana u dan razvijaju, dobivaju nove vrijednosti te kako postaju integralni dio svoje okoline najveća nam je nagrada. Biti stvaratelj prostora znači živjeti s vlastitim idejama, a upravo takav odnos zaslužuju naša tri aktualna projekta: Centar Cvjetni, HOTO Centar i Palača Zrinjevac.

Centar Cvjetni

Poslovno-stambeni kompleks koji je oživio i ubrzao ritam samog srca Zagreba izgrađen je na 40.123 četvorna metra bruto površine, a čine ga tri funkcionalne jedinice: rezidencijalni dio, trgovački centar i garaža. 

Rezidencijalni dio sastoji se od 56 elitnih stambenih jedinica, ukupne površine 10.585 četvornih metara.

Trgovački centar čine tri etaže vrhunski uređenog prodajnog prostora, a na površini od 8.101,48 četvornih metara svoj su prostor našli mnogi domaći i strani brandovi. 

Garaža koja se prostire od razine -6 do -2, bruto površine 16.594 četvorna metra, ukupno ima 417 garažnih i parkirališnih mjesta (privatnih i javnih) koja uvelike umanjuju problem parkiranja u najužem središtu grada. 

› više o projektu Cvjetni

HOTO Centar

Neposredno uz prvo hrvatsko condominium naselje Hoto Ville stoji trgovačko-poslovni Hoto Centar na tri etaže, površine 12.272 četvorna metra, od kojih je 7.657 četvornih metara komercijalne površine predviđeno za zakup. Trenutačno se u Hoto Centru nude usluge supermarketa, bankarske poslovnice, trgovina odjeće i obuće, uslužnih djelatnosti i ugostiteljstva.

› više o projektu HOTO Centar

Palača Zrinjevac 

Tijekom 2004. godine završen je izazovan restauratorski zahvat pretvaranja autohtone secesijske palače Kulmer u moderan ekskluzivan objekt s poslovnim prostorima. Palača Zrinjevac nalazi se u strogom središtu Zagreba, na Trgu Nikole Šubića Zrinskog, odmah pokraj najljepšega zagrebačkog parka Zrinjevac, te je dio glasovite “Lenucijeve potkove“. Na ukupno 2.103 četvorna metra i s riješenim parkirališnim prostorom sagrađeni su ekskluzivni poslovni prostori na četiri etaže koje su prepoznala strana diplomatsko-konzularna predstavništva za svoj dugoročni najam.

› pregled prostora za zakup Palače Zrinjevac