Općenito

Trgovačko-poslovni HOTO Centar sagrađen je neposredno uz prvo stambeno-poslovno naselje condominium tipa HOTO Ville u Svetoj Nedelji, u kojem trenutačno živi više od 1500 stanovnika.

S obzirom na iznimno kvalitetnu prometnu povezanost (neposredna blizina autoceste Zagreb-Ljubljana), ovaj centar ima kapacitete za raznovrsnu profilaciju, od klasičnog trgovačkog do logističkog centra.

HOTO Centar je koncipiran kao svijetao i prostran troetažni prostor koji obuhvaća široku pješačku ulicu okruženu trgovinama, restoranima, buticima i ostalim sadržajima koji život čine ugodnim i jednostavnim te atrij okružen impozantnim drvoredom i središnji trg s fontanom, namijenjen odmoru i opuštanju. Podzemna etaža obuhvaća parkirališni prostor za stotinjak vozila, a parkirališna mjesta se nastavljaju i na površini ispred HOTO Centra.

HOTO Centar se prostire na 12.000 četvornih metara i nudi svim stanovnicima HOTO Villa i okolne regije sve sadržaje potrebne za dobar život te im omogućava da na praktičan način zadovolje sve svoje dnevne potrebe.